Menu

Fullstack-utvecklare

Vi är en digital byrå som älskar att hjälpa våra uppdragsgivare att uppfylla behov, övervinna utmaningar och att dela passioner. Vi tror på att utforska och att våga visa vägen. Att koppla samman affär med teknik och design – det är vår grej.

Till vår hjälp har vi våra koncept, produkter och ett 40-tal hängivna kollegor. En perfekt blandning av systemutvecklare, interaktionsdesigners, arkitekter, formgivare och projektledare i alla åldrar. Vår yngsta kollega är 25. Den äldsta 60.

Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Jobbet

Som fullstack-utvecklare på Adeprimo jobbar du med utveckling av Nordens ledande digitala tjänster, mobilapplikationer och webbplatser inom framförallt media, turism och handel.

Du ingår i ett kreativt team med creative director, art director, copywriter, interaktionsdesigner, gränssnittsutvecklare och projektledare. Arbetet sker i nära samarbete med ditt team och kund vid kravställning, konceptutveckling, utveckling och kreativ förvaltning.

Vi söker fler utvecklare som har koll på användarvänlighet, konvertering och interaktion. Du är en etablerad full-stack utvecklare som inte är rädd för att testa nytt och komma med förslag på innovativa lösningar. Du ser helheten, men har också en bra känsla för detaljer. Vi arbetar främst med Python, .Net/C# och PHP men tror på att alltid använda rätt verktyg för varje jobb. Vi ser gärna att du har koll på CMS som exempelvis WordPress och Umbraco.

Vi förväntar oss att du drivs av att skapa tjänster som verkligen skapar nytta. Att du älskar det du gör och ser systemutveckling som mer än ett jobb. Du har ett personligt intresse av internet och utveckling inom webb, mobil och sociala medier. Har du jobbat några år på en digital byrå så är det en fördel.

Vi gillar att lära oss nya saker och räknar med att du är likadan. Vår labbverksamhet är en del av vardagen och ger oss utrymme att leka och att växa. Du är en person som njuter av livet och söker livskvalitet. Kreerar, dricker du kaffe och spelar pingis gör du på vårt fantastiska huvudkontor i Östersund med 30-talet kollegor.

Du

·     är expert på integrationer och att använda SaaS och PaaS

·     har erfarenhet av att jobba mot olika API:er

·     skriver Python, C#, PHP, JavaScript och HTML i sömnen

·     gillar att ha många kontaktytor, att jobba i team och att dela med dig av din kunskap till andra

Vi

·     brinner för det vi gör

·     värdesätter kreativa personligheter med driv

·     älskar gott kaffe

·     tror att du kommer att gilla oss

 

Intresserad?
Stämmer det in på dig, eller kanske på någon du känner? Härligt! Skicka ett mejl med CV, personligt brev och portfolio till Mattias Rosberg. Om du har frågor kring tjänsten så hör gärna av dig till Mattias.

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2019 – All rights reserved