Menu

SkiStar

SkiStar äger och driver alpindestinationer i Sälen, Åre, Vemdalen och Hammarbybacken i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St Johann i Österrike. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer. SkiStars skidorter erbjuder några av världens bästa platser för aktiva livsnjutare.

Vi har haft förmånen att jobba med SkiStar sedan 1998. Det har varit en spännande resa där SkiStars digitala närvaro utvecklats från informativ hemsida till inspirations-, boknings- och försäljningsplattform. Idag sker merparten av förhandsförsäljningen digitalt och upplevelsen på skidorterna förstärks med appen MySkiStar.

SkiStar Shop

skistarshop.com – resebranschens första fullt integrerade e-handel. Även E-handeln är utvecklad av Adeprimo och givetvis integrerad i bokningen. Så samtidigt som du bokar skidresan kan du passa på att shoppa julklappar och kompletterande utrustning.

skistarshop-etta

SkiStarappen

Med appen har vi tillsammans med SkiStar skapat den ultimata upplevelsen för besökare på SkiStars destinationer med nyttiga och roliga funktioner som ger ännu mer åkglädje. Appen är inte bara en källa till dagsaktuell information om liftar, pister och väder utan erbjuder också interaktivitet på ett nyskapande sätt. Genom att ansluta sitt Skipass går det till exempel att håll koll på sin åkstatistik och jämföra med vänner/familj hur mycket skidor man åkt under en dag, vecka eller under hela säsongen. Det går också att skapa eller anta utmaningar och dela upplevelser i sociala medier. På ”min sida” finns bland annat bokningar och åkstatistik.

skistarapp-inloggad-both

 

skistar.com

skistarsite-both

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2020 – All rights reserved