Menu

ICA Kvantum

ICA är ett helägt dotterbolag till ICA Gruppen. Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. ICA Kvantum är mataffär med allt från vardagsmat till hela världens delikatesser, och köksredskapen som hör till.

spelen

Vi har tillsammans med ICA skapat ett koncept innehållande skapande av egna recept, spel, sagor och frågesport i form av en app för att lära barn mer om frukt och grönt, Papricaklubben.

flervyer

– Adeprimo har varit drivande vad gäller såväl koncept som utveckling och vidareutveckling av Papricaklubbenappen. Att de under hela projekttiden kontinuerligt jobbat med användarupplevelsen genom bland annat test med barn, har bidragit till extra hög kvalitet. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med nya roliga och kreativa idéer, säger Nina Kerfstedt, ansvarig för Papricaklubben & chefredaktör Månadens skörd på ICA.

testing

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2020 – All rights reserved