Menu

Wallmans

Wallmans är Nordens ledande aktör inom dinnershow, en framgångsrik kombinationen av god mat och glittrande show. Konceptet finns i dag i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Här dras man in i en unik upplevelse i ett fantastiskt samspel mellan högklassig show, lyxig mat och dryck. På Wallmans är det du som är kvällens mittpunkt. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna!

Adeprimo fick den stora äran att skapa de nya sajterna wallmans.se, wallmans.no och wallmans.dk i syfte att skapa inspirerande och konverterande webbplatser. I design såväl som användarupplevelse har vi fokuserat på att skapa en emotionell beskrivning av Wallmanskoncept som väcker nyfikenhet och intresse. Redan vid första besöket på webbplatsen får besökaren en upplevelse av hur en kväll på Wallmans faktiskt är och känns.

Välkommen att besöka Wallmans!

 

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2020 – All rights reserved