Menu

Senior systemutvecklare till Tulo PayWay

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av programvaruutveckling och som vill arbeta i en organisation som utvecklar och förvaltar ett marknadsledande affärssystem för mediebranschen; Tulo PayWay. Du är strukturerad, initiativrik och har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du kan jobba självständigt, men även tajt med ditt team och har lätt för att förmedla din kunskap på ett pedagogiskt sätt.

Adeprimo
Adeprimo är en av Nordens ledande digitala byråer med 45 anställda och kontor i Östersund, Västerås, Örebro, Trollhättan och Vasa Finland. Bolaget grundades vid Internets barndom runt 1995, och har stadigt växt till den marknadsledande position det har idag. På kundlistan finns många av de allra största företagen och koncernerna i medie- och i resebranschen.

Inom produktverksamheten Tulo jobbar vi med affärsutveckling, strategier, analys, e-tidningar, betalningar och affärssystem hos mediekoncerner som till exempel Mittmedia, Hallpressen, Gota Media, Sörmlands Media i Sverige och Keskisuomalainen och Kaakon Viestintä i Finland.

Vi har också digital byrå som jobbar med allt från varumärken, strategier och design till att bygga sajter och appar till bland andra SkiStar, Medley, Försvarsmakten och Nordic Hotel & Resorts.

Jobbet
Vi har en produktfamilj som heter Tulo som riktar sig mot mediebranschen. Vi arbetar med nästan 100 lokaltidningar i Sverige och Finland just nu. Tulo PayWay, som du kommer jobba medär ett affärssystem för att sälja tidningarnas innehåll digitalt, där kunder registrerar konton, loggar in, köper prenumerationer och betalar. Systemet är tajt integrerat med tidningarnas interna prenumerations- och ekonomisystem, men även med externa betaltjänster som PayEx, Bambora och Klarna.

Produktfamiljen består också av Tulo E-Magin, en digital e-tidningsläsare för lokaltidningar, magasin, företags årsredovisningar och broschyrer, samt Tulo Messaging för sms- och mms-tjänster och Tulo Loyalty som bland annat tar hand om kundernas lojalitetsprogram och kundkort.

Vi erbjuder:

Tulo PayWay växer och antalet kunder blir fler. Det är därför vi behöver dig, en senior systemutvecklare, med erfarenhet av utveckling och design av applikationer med höga krav på tillgänglighet och prestanda. Produktens vardag innebär också integrationer med externa system, därför är det mycket värdefullt om du har erfarenhet av det sedan tidigare.

Tulo Payway är i huvudsak utvecklat i Ruby och C#, produktionsmiljön består av både Windows- och Linux-servrar. Du kommer att arbeta med produktens alla utvecklings- och förvaltningsfaser: insamling och analys av krav, framtagning av lösningsförslag, planering och utveckling i sprintar, buggrättning och support. Arbetet i teamet sker enligt agila metoder såsom Scrum och Kanban, där parprogrammering är vanligt för att sprida kunskaper och säkerställa god kvalitet.

Du

Intresserad?
Stämmer det in på dig, eller kanske på någon du känner? Härligt! Skicka ett mejl med CV och personligt brev till jan.lauren@adeprimo.se.

Om du har frågor så hör gärna av dig till: 

 

Här finns vi

Kom gärna upp om du vill ha en kram eller en kopp kaffe.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Hitta till oss

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Hitta till oss

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Hitta till oss

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Hitta till oss

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Hitta till oss

Adeprimo är ett dotterbolag inom MittMedia-koncernen. MittMedias verksamhet innefattar 18 dagstidningar, elva gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, tryckerier och appar.

The Office Cat
© 2020 – All rights reserved